ENGLISH Kako započeti saradnju

  1. Odredimo datum za prelazak na novi sistem

  Zajedno ćemo odrediti datum prelaska na novi sistem koji vama najviše odgovara u skladu sa obimom posla.

  2. Dostavite nam početna stanja artikala i komitenata

  Početna stanja nam dostavljate u Excel-u. Mi obezbjeđujemo forme koje su potrebne za jednostavan unos.

  3. Realizujemo obuku sa vašim zaposlenima

  Obuku realizuju naši implementatori u vašim prostorijama u skladu sa terminima koje zajednički odredimo.

  4. Počnete sa korišćenjem sistema

  Nakon unesenih početnih stanja sve što treba da uradite jeste da započnete sa korišćenjem sistema.

  UNAPRIJEDITE VAŠE POSLOVANJE

  Svako preduzeće koje se razvija ima iste izazove sa kojima se suočava. Kako pojednostaviti poslovanje, a u isto vrijeme upravljati svim djelovima na pravi način. 

  Vremenom se javljaju potrebe za novim izvještajima i preciznijim planiranjem. Često, ovakve stvari preduzeća ne mogu da se dobiju iz postojećeg programa za poslovanje, te pribjegavaju alternativnim rješenjima koja obično podrazumijevaju rad u više programa što često nije dovoljno efikasno.

  TiramISu ERP je drugačiji. Kombinuje sve alate neophodne za moderno poslovanje u jedan paket, tako da vam ništa drugo nije potrebno.

  Koristite TiramISu ERP da bi kreirali izveštaje, napravili planove za naredni period, analizirali prodaju i mnoge druge stvari. Jedno mjesto za sve.

  Zadovoljstvo nam je da započnete sa korišćenjem TiramISu ERP-a, a ako imate bilo kakvih pitanja prije nego što počnete, odgovorićemo vam odmah.

  dogovorite sastanak

  Rješenja

  Velika preduzeća

  TiramISu za Enterprise preduzeća omogućava da jednostavno pratite, upravljate i analizirate sve poslovne procese na jednom mestu. Pratite sve od veleprodaje, maloprodaje, finansija, proizvodnje pa sve do servisa.

  Saznaj više

  Mala i srednja preduzeća

  TiramISu za mala i srednja preduzeća omogućava da jednostavno upravljate i analizirate sve poslovne procese u vezi veleprodaje, maloprodaje i finansija. Budite uvek u toku sa svim što se dešava koristeći veliki broj dostupnih izveštaja

  Saznaj više

  Maloprodaja i POS

  TiramISu POS vam omogućava da jednostavno upravljate svim procesima vezano za vaš maloprodajni objekat. Pratite stanje u magacinu, kreirajte akcije i promocije te dajte specijalne ponude za verne kupce.

  Saznaj više

  Blog

  Neki od naših klijenata