Blog

  4 ne tako očigledne prednosti Online kupovine u odnosu na odlazak u tradicionalnu prodavnicu

  blog

  Postoji dosta prednosti online kupovine koje su nam svima poznate, kao što su povoljnije cijene, mogućnost kupovine u bilo koje vrijeme, te mogućnost poređenja cijena.

  Međutim, postoji i nekoliko prednosti koje možda i nisu toliko očigledne, a više o njima pročitajte u nastavku bloga:

  #1. Manja mogućnost realizacije impulsne kupovine

  Koliko puta vam se dogodilo da stanete sa korpom u red za kasu i da onda dodate čokoladicu i žvake koje niste prethodno planirali da kupite? Svako od nas je napravio ovakve impulsne kupovine i to veliki broj puta.

  Kada kupujete online, s obzirom da ne postoji fizičko prisustvo u radnji, te ovakve i slične stvari nisu na dohvat ruke, mnogo je manja vjerovatnoća da ćete kupiti nešto što niste planirali i na taj način ćete uštedjeti novac.

  #2. Jednostavnije slanje poklona

  Kada kupite nekom poklon u tradicionalnoj radnji, potrebno je da organizujete pakovanje i dostavu tog poklona onome kome ste ga namijenili. To ponekad može da bude dosta posla i da na kraju učini da odustanete.

  Kada kupujete online sve je mnogo lakše, jer će pakovanje i isporuku realizovati neko umjesto vas. Vaše je samo da kupite i sačekate reakciju drage osobe kada dobije poklon.

  #3. Samostalno odlučujete o kupovini

  U prodavnici se nalaze prodavci koji često mogu da učine da donesete određenu odluku o kupovini zbog koje ćete zažaliti kasnije. Prodavac može da ima najbolju namjeru da vam pomogne, međutim možda nema sve informacije i može da doprinese vašoj pogrešnoj odluci.

  Kada kupujete online odluku donosite samostalno na osnovu informacija koje su vam dostupne. U ovakvoj atmosferi gdje ne postoji mogući pritisak prodavca imate dovoljno vremena da razmislite o svemu, konsultujete se sa nekim ako je potrebno i doneste pravu odluku.

  #4. Lakše možete saznati šta drugi misle o određenom proizvodu

  Većina Online sajtova ima dio gdje posjetioci daju ocjene proizvodima. Ovo je odličan način da saznate šta kupci stvarno misle o određenom proizvodu i na osnovu toga donesete odluku.

  ==

  Ukoliko želite da kupujete Online, potpuno sigurno i vrlo jednostavno, sve ćete to uskoro moći da uradite u CG prodavnici koja uskoro počinje sa radom.