Knjigovodstvene agencije

  Knjigovodstvene agencije vidimo kao naše vrlo važne strateške partnere, koji će nam pomoći da konstantno unapređujemo naš program, dok u isto vrijeme olakšavamo njihov rad kao i rad njihovih klijenata.

  Koje su koristi od korišćenja TiramISu ERP-a za agencije i njihove klijente

  S obzriom na to da se naš program nalazi na cloud-u, kao i svih korisnih funkcionalnosti koje posjeduje, knjigovodstvene agencije, kao i njihovi klijenti mogu da imaju višestruke benefite od korišćenja TiramISu ERP-a:

  Knjigovodstvene agencije mogu brže da završavaju posao za svog klijenta, jer dio stvari može da uradi i klijent, kao što je unos prijemnica, kreiranje faktura i slično a onda agencija praktično može da knjiži na dnevnom nivou.

  Klijenti  u svakom trenutku imaju dostupan rad agencije na svom računaru kroz pristupanje programu gdje odmah mogu da vide stanje zaliha, da imaju uvid u karticu komitenta i drugo.

   

  Kako agencije mogu započeti saradnju sa nama

  U zavisnosti od toga koliko kroz partnerski program agencija obezbijedi novih korisnika TiramISu ERP-a, nakon godinu dana može potpuno besplatno da nastavi sa korišćenjem softvera.

   

  Ukoliko želite da počente saradnju sa nama, sve što treba da uradite jeste da na stranici za partnere popunite formu.