Mikro, mala i srednja preduzeća

  #TiramisuERP je idealan informacioni sistem za mikro, mala i srednja preduzeća. Naša “cloud” platforma omogućava jednostavan start bez nepotrebnih troškova za server i mrežnu infrastrukturu. Dovoljna je samo internet konekcija.

  Fleksibilnost i brzina odlučivanja je karakteristika malih i srednjih preduzeća. TiramisuERP omogućava zaposlenima da “ponesu” cijeli sistem sa sobom na lap-top računaru, tabletu ili čak mobilnom telefonu i tako budu u prilici da pristupe važnim informacijama u svakom trenutku. Tim inženjera sa velikim iskustvom obezbjeđuje visok procenat dostupnosti sistema i garantuje bezbijednost podataka!

  Fakturisanje usluga

  Kartice komitenata

  Blagajna

  Ljudski resursi

  Upravlajnje zalihama

  Analiza poslovanja

  Mikro, mala i srednja preduzeća obično povjeravaju upravljanje računovodstvom specijalizovanim računovodstvenim agencijama. Međutim, posao računovođe nije u potpunosti valorizovan jer se podaci koriste samo za ispunjavanje zakonskih obaveza.

  Ovi podaci mogu biti bolje iskorišćeni!

  Ako knjigovodstvena agencija i preduzeće koriste TiramisuERP.com informacioni sistem preduzeće će imati uživo podatke o stanju na računima, dugovanjima i potraživanjima, isteklim i očekivanim valutama, karticama komitenata i mnogim drugim funkcionalnostima. Zaboravite paralelne evidencije u ekselu. Iskoristite maksimalno trud koji ulažete.

  Preduzeća koja se bave proizvodnjom gotovih proizvoda ili poluproizvoda olakšaće svoje poslovanje korišćenjem TiramisuERP sistema. Naš modul za upravljanje proizvodnjom podrazumijeva upravljanje zalihama, moguće carinsko praćenje privremenog uvoza i izvoza kroz gotov proizvod (aktivno oplemenjivanje), kreiranje radnih naloga, kreiranje plana proizvodnje, trebovanje materijala iz magacina, praćenje mjesta proizvodnje, praćenje rada kooperanata, operacione liste sa vremenima izvršavanja operacija, plan rada brigada, automatsko fakturisanje i pack liste i druge funkcionalnosti.

  Opcije za finansiranje projekta su sada veoma prilagođene mikro, malim i srednjim preduzećima.

  Možete početi koristiti sistem besplatno, a kasnije samo dodavati module do potpune integracije, to jest onim tempom koji zahtijeva Vaš razvoj.

  Ne morate da kupujete licence za korišćenje sistema. Dovoljno je da plaćate mjesečnu naknadu što Vam omogućava da bolje upravljate troškovima poslovanja.

  Ne morate da kupujete server i prateću mrežnu opremu. Dovoljan Vam je samo računar i po potrebi štampač.

  Funkcionalnosti

   • Fakturisanje usluga
   • e-faktura
   • Blagajna
   • Obrada izvoda
   • Kartice komitenata
   • Upravljanje zalihama i magacinima
   • Osnovno upravljanje ljudskim resursima

   Kada preduzeće poraste veoma jednostavno se dodaju nove funkcionalnosti.

  Naši korisnici

  Ako želite da unaprijedite svoje poslovanje, dogovorite sastanak sa nama. Dogovorite sastanak