Servisi

  Bilo da se Vaše preduzeće bavi servisiranjem vozila ili tehnike, TiramisuERP je pravi informacioni sistem za Vas.

  Upravljanje auto servisom

  Upravljanje servisom tehnike

  Upravljanje ljudskim resursima

  Računovodstvo i finansije

  ERP za auto servise

  Svaki ozbiljan auto servis mora da organizuje veliki broj poslovnih procesa i zaposlenih u skladnu cjelinu kako bi bio prepoznat od strane klijenata. S obzirom na veliku dinamiku zaliha, pružanje usluga različitih specijalnosti sa različitim zaposlenima, evidenciju kartona vozila, mogućnost skladištenja guma (privremenog čuvanja guma), ograničenost prostora za servisiranje (dizalice i namjenski opremljeni prostori za različite specijalnosti) i drugo, organizacija posla značajno je jednostavnija i kvalitetnija sa TiramisuERP sistemom.

  TiramisuERP obezbijeđuje povezanost sektora servisa, nabavke, prodaje i finansija u jedinstven poslovni proces čime se obezbjeđuje veća brzina i tačnost u radu i značajno smanjuje mogućnost greške.

  Zakazivanje termina, praćenje realizacije radnih naloga, komunikacija između članova tima direktno na radnom nalogu, izdavanje ponuda, automatski alerti koji ukazuju na kritične tačke i sl., samo su neke od funkcionalnosti koje će unaprijediti poslovanje bilo kojeg auto servisa.

  Servis tehnike

  Svi ozbiljni lanci za prodaju tehničke opreme moraju imati obezbijeđen servis opreme u garantnom i vangarantnom periodu. Mnoga preduzeća se odlučuju na outsource servisa sertifikovanim servisima, ali ipak ozbiljnu podršku kupcima je nemoguće pružiti bez internog servisa.

  TiramisuERP podržava u potpunosti rad servisa. U slučaju lanaca maloprodaje moguće je prijem artikala na servis izmjestiti u sam maloprodajni objekat i tako obezbijediti funkcionisanje centralnog servisa koji pokriva nekoliko fizički udaljenih prodajnih objekata. Tekođe, obezbijedili smo i mogućnost naplate servisnih usluga direktno u maloprodajnom objektu prilikom primopredaje.

  Razni izvještaji koriste se za praćenje najčešće kvarljivih artikala, vrijeme rada servisera  i sl.

  Moduli koji se koriste

  • Servis i održavanje
  • Upravljanje finansijama
  • Računovodstvo
  • Fakturisanje usluga
  • Upravljanje ljudskim resursima
  • Obračun zarada

  Naši korisnici

  Tehnoplus Podgorica
  Vujačić autocentar

  Ako želite da unaprijedite svoje poslovanje,dogovorite sastanak sa nama. Dogovorite sastanak

  Niste sigurni na koji način da izaberete program za poslovanje?

  X