Transport i logistika

  U sektoru transporta i logistike prepoznati smo kao lider u oblasti informacionih sistema za drumski prevoz putnika. TiramisuERP se koristi na autobuskim stanicama i u autoprevozničkim preduzećima.

  Sistem je u potpunosti integrisan sa informacionim sistemom za drumski prevoz putnika BusTicket4.me koji predstavlja jedinstven sistem za autobuske stanice, autobuske prevoznike i putnike.

  Upravljanje osnovnim sredstvima

  Servis i održavanje voznog parka

  Automatsko preuzimanje podataka iz BusTicket4.me

  Računovodstvo i finansije

  ERP za autobuske prevoznike

  Unošenjem novog vozila u modul za evidenciju i obračun amortizacije osnovnih sredstava (zakonski obavezno) automatski se otvara mjesto troška po broju šasije vozila ili garažnom broju po kome se prate svi troškovi za osnovno sredstvo kako putem aplikacija za servis i održavanje, tako i direktno prilikom obrade ulaznih faktura (gorivo, eksterni servis, gume, održavanje higijene i čišćenje autobusa, tehnički pregled, osiguranje i sl.).

  Evidentiranjem svih troškova za vozilo jednostavno se dobijaju izvještaji o koštanju vozila, a ukrštanjem podataka sa podacima u BusTicket4.me sistemu ili sistemu za GPS praćenje vozila, moguće je dobiti i cijenu koštanja po pređenom kilometru.

  Modul za upravljanje servisnom garažom putem radnih naloga omogućava praćenje utroška rezervnih dijelova i potrošnog materijala, odrađenih usluga, radnog vremena servisera i sl. Sve to zajedno može da se knjiži kao trošak na vozilu koje je osnovno sredstvo prevoznika. Pored radnih naloga, moguće je definisati i periodična upozorenja za menadžera voznog parka kao što su datumi za registracije i sl.

  ERP za autobuske stanice

  TiramisuERP je idealan sistem za poslovanje autobuske stanice. Takođe, uz integraciju sa BusTicket4.me informacionim sistemom za prodaju autobuskih karata i fakturisanje ostalih usluga koje autobuska stanica pruža prevoznicima, dobija se automatizam u knjiženju podataka čime se maksimalno izbjegavaju greške i autobuska stanica jednostavno dovodi u situaciju da prati valute plaćanja prevoznicima.

  Moduli koji se koriste

  • Upravljanje finansijama
  • Računovodstvo
  • Fakturisanje usluga
  • Osnovna sredstva
  • Servis i održavanje
  • Upravljanje ljudskim resursima
  • Obračun zarada
  • Integracija sa BusTicket4.me

  Naši korisnici

  Tehnoplus Podgorica
  Intours Podgorica - autobuska stanica

  Ako želite da unaprijedite svoje poslovanje, dogovorite sastanak sa nama. Dogovorite sastanak