O nama

  Mi smo TiramISu ERP

  Kreirali smo TiramISu ERP sa idejom da napravimo informacioni sistem razvijen u potpunosti kao web aplikacija, koji je dostupan bilo gdje.

  Korisnicima nije potrebna sopstvena serverska infrastruktura što značajno umanjuje potrebnu investiciju i olakšava održavanje sistema. Naravno, ukoliko je potrebno, TiramISu ERP je moguće integrisati i u postojeće mrežno okruženje korisnika. Velika prednost ovog sistema jeste što ne zahtijeva dodatno licenciranje platformskih softvera kao što su Windows operativni sistem na klijentskim računarima ili serverima, baze podataka, aplikativni serveri i sl.

  E-commerce platforma prestavlja sastavni dio TiramISu ERP sistema što značajno omogućava ekonomičniju punu integraciju elektronske trgovine  zajedno sa klasičnom trgovinom pri čemu se ovo odnosi na zajedničko upravljanje zalihama, cijenama, nabavkom i prodajom – sve u jednom sistemu.

  Počeli smo sa dvoje zaposlenih, a danas smo informactičko preduzeće sa više od 20 zaposlenih. Naše sjedište je u Podgorici, ali naši zaposleni su slobodnin da žive i rade odakle god  to žele, tako da neki od njih rade sa udaljenih lokacija.

  Mi smo dizajneri, programeri, pisci, govornici, biciklisti, inženjeri, kuvari, analitičari, muzičari, planinari, autori, fotografi, čitaoci, putnici, roditelji i marljivi radnici.

  Tokom godina poslovanja imali smo tu sreću da steknemo na stotine klijenata. Nije često da informacioni sistem bude podjednako popularan kod velikih i malih preduzeća, kao što je slučaj sa TiramISu-om.

  Veliki sistemi, male prodavnice, srednje kompanije i proizvodnje u potpunosti se oslanjaju na TiramISu ERP.

  Fokusirani smo na jednostavnost

  Konstantno se trudimo da pojednostavimo korišćenje našeg informacionog sistema zadržavajući i unapređujući njegove funkcionalnosti. Kada god smo se odlučili da stvari učinimo jednostavnijim, korisnici su bili zadovoljni i podržali su nas.

  U budućnosti planiramo da radimo na isti način. Osluškujemo potrebe korisnika i stvari učinimo što jednostavnijim.

  Vjerujemo u vrijednosti koje su nama važne

  Verujemo da su dobri međuljudski odnosi  osnov za uspjeh. S klijentima se ponašamo onako kako bismo željeli da se oni ponašaju  prema nama. Sa zaposlenima se ponašamo kao sa najboljim klijentima.

  Naši ciljevi su uvijek isti: zabaviti se, raditi svoj posao odlično, napraviti najbolji proizvod, ekspermentisati, obratiti pažnju na detalje, odnositi se lijepo prema ljudima, biti iskreni, pozitivno uticati  na ljude oko nas, uzvratiti najbolje što možemo i na kraju – uvijek učiti.

  Na raspolaganju smo za vas

  Ako imate neko opšte pitanje za nas, pošaljite nam mail na info@tiramisuerp.com, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku. Ukoliko želite da razgovarate sa nekim iz korisničke službe, pošaljite mail na  podrska@tiramisuerp.com i mi ćemo vam se odmah javiti.

  Mi volimo da dijelimo svoje ideje o biznisu, tehnologiji i mnogim drugim stvarima. O ovim temama možete više pročitati na našem blogu.

  Možete da nas pratite na društvenim mrežama:

  Facebook-u

  Instagram-u

  Linkedin-u

   

  Ukoliko samo pregledate sadržaj našeg sajta, uživajte. 

  Ako želite da postanete kupac, voljeli bi da započnemo saradnju sa vama. U svakom slučaju hvala na posjeti TiramISu sajtu!