Proizvodnja

  Proizvodnja zahtijeva stabilan kontinuitet u sve dinamičnijem okruženju što zahtijeva sposobnost rukovodioca i jak informacioni sistem koji podatke pretače u vrijednosne informacije i čini okosnicu strategijskog menadžmenta.

   

  Planiranje i praćenje procesa proizvodnje ne mora biti veliki izazov! Tiramisu ERP vam omogućava da na jednostavan i lak način pratite realizaciju svojih naloga, stepen iskorištenja raspoloživih kapaciteta, kao i efikasnost korišćenja resursa za svoju proizvodnju.   Zahvaljujući automatskom pravljenju plana proizvodnje na osnovu unešenih naloga, vremena izrade i raspoloživih kapaciteta, možete precizno i brzo planirati i organizovati kako svoje, tako i raspoložive kapacitete Vaših kooperanata.  Na taj nacin Tiramisu ERP vam omogućava maksimalni stepen izvršenja u zadatim rokovima, kroz automatsko planiranje racionalnog iskorištenja proizvodnih kapaciteta i radnih sati uz minimalni utrošak vremena.

  Planiranje proizvodnje

  Nalog za proizvodnju

  Nalog za izdavanje sirovina

  Povrat sirovina

  Upravljajte Vašim zalihama

  Ono što je veoma važno za svaku proizvodnju je praćenje utroška materijala.  Naš sistem omogućava unos normativa za proizvode, a samim tim i bolju kontrolu utroška materijala. Kroz nalog za izdavanje sirovina i njegove statuse možete pratiti sva trebovanja vezana za nalog, kao i količinu materijala koja je upotrebljena za proizvodnju određenog naloga.

  Uz naš modul za proizvodnju moći ćete da unapredite praćenje svih procesa u svojoj proizvodnji i sa lakoćom i zadovoljstvom izvršavate svoje zadatke, a sve u cilju kvalitetnijeg, bržeg i efikasnijeg planiranja i poslovanja!

  Poslovne funkcije

  • Pratite status vasih naloga i u medjufazama proizvodnje i na taj nacin uklonite eventualne nedostatke ili propuste.
  • Carinsko praćenje privremenog uvoza i izvoza kroz gotov proizvod (aktivno oplemenjivanje
  • Pravite fakture i pak liste direktno iz programa.
  • Formirajte kompletno trebovanje za nalog, direktno iz naloga za proizvodnju.
  • Direktno pracenje stanja na zlihama svih artikala potrebnih za nalog.
  • Dobijajte upozorenje direktno na nalogu za proizvodnju, ukoliko određenog artikla nema na zalihama.

  Naši korisnici

  Ako želite da unaprijedite svoje poslovanje, dogovorite sastanak sa nama. Dogovorite sastanak